Toate categoriile
Astăzi lucrăm  09:00 - 20:00
About Us

O echipă unică de profesioniști dedicați muncii lor.

Internet-magazinul VIC.md și-a început activitatea în anul 2015. An, în care am pornit spre inima consumatorului cu ambiția și perseverența de a-i oferi o experiență unică în lumea digitală.

Evident, nu a fost deloc ușor și sincer vorbind, ne-a luat totuși ceva timp să obținem încrederea, simpatia, loialitatea și într-un final să cucerim definitiv inima lui.

Valorile primordiale pe care se înalță succesul echipei noastre sunt:

Clienții - partenerii noștri de încredere, pe care îi respectăm, apreciem, iubim și în fața cărora nu avem dreptul să greșim. Profesionismul fiind cartea nostră de vizită!

În internet-magazinul VIC.md, găsești o varietate mare de produse electronice: (telefoane, televizoare, laptopuri, ceasuri inteligente, trotinete, tehnică de uz casnic, dar și multe alte gadget-uri originale) la prețuri pământești.

De asemenea, ne mândrim și cu echipa noastră de vânzători-consultanți, care într-un timp foarte scurt și cu maxim profesionalism, te vor ajuta să alegi cel mai bun dispozitiv, ținând cont de toate necesitățile și preferințele tale.

Dacă totuși, stai la dubii și încă te întrebi de ce să alegi anume internet-magazinul VIC.md și nu orice alt magazin fizic din țară, atunci află că:


Vino în Showroom-ul ViC și convinge-te singur, că pe lângă gadget-uri interesante, aici vei avea parte și de cele mai frumoase momente alături de echipa ViC!

Introduceți numărul de telefon și vă vom apela înapoi

Vă sunăm deja la numărul