Toate categoriile
Astăzi lucrăm  09:00 - 20:00

Mi Smartphone

Descoperă lumea gadgeturilor moderne Xiaomi. Profită de capacitățile inegalabile ale dispozitivelor Xiaomi de înaltă performanță, pentru a trece ușor la următorul nivel de comunicare, instruire și muncă.

Mi TV

Cu ajutorul tehnologiilor Xiaomi, experiențele operațiunilor multimedia vor fi unice și pline de amintiri frumoase. Filme, poze, video, sau jocuri interesante vei putea vizualiza pe ecrane ultra performante care-ți vor încânta ochiul iar și iar. Studiază, muncește, odihnește-te și distrează-te inteligent cu dispozitivele performante marca Xiaomi.

Mi Notebook

Laptopurile Xiaomi combină ideal performanța cu versatilitatea, inovația cu tehnologia de ultimă generație, precum și designul laconic și unic în felul său.
Studiază, muncește și relaxează-te inteligent.

Mi Dispozitive inteligente

Electrocasnicele inteligente Xiaomi + aplicația MiHome = O Casă Inteligentă pentru tine.
Aspiratorul, mașina de spălat, camera de supraveghere sau televizorul inteligent sincronizează-l cu telefonul tău și obține de la distanță informațiile necesare despre nivelul de lucru al acestora.
Umple-ți casa cu gadgeturi inteligente Xiaomi și fă-ți viața mai ușoară și plină de confort.

Mi Transport

Cu dispozitivele Xiaomi, foarte ușor devii mobil și autonom. Tehnologiile sale revoluționare, te ajută să-ți depășești cadrul existent, să rupi toate tiparele și să experimentezi cele mai frumoase momente alături de cei dragi.
Călătorește, visează, experimentează și trăiește fiecare moment la maxim cu ajutorul dispozitivelor Xiaomi.

Mi Lifestyle

Xiaomi are grijă de sănătatea ta, este un însoțitor de încredere în călătorii, te salvează pe timp de ploaie, te ajută să faci reparații și este prietenul copiilor tăi.
Rucsacuri și genți de voiaj, adidași și ceasuri, periuțe de dinți și jucării – Xiaomi pătrunde în toate sferele vieții tale, te înconjoară cu confort și siguranță. Xiaomi – nu e doar un brand, Xiaomi – e stil de viață.

Mi Accesorii

Fii stilat ți mereu în trend, descoperă întregul potențial al gadgeturilor tale datorită accesoriilor Xiaomi. Cele mai inovatoare tehnologii sunt la dispoziția ta: căști wireless, baterii externe, încărcătoare Fast Charge și Wireless, precum și multe alte accesorii care îți vor scoate în evidență stilul, caracterul și personalitatea.
Apreciază confortul, fiabilitatea și stilul elegant al accesoriilor Xiaomi.
Devino cea mai bună versiune a ta!

Chișinău, şos. Munceşti 41

Lu - Vn: 09:00 - 20:00 Sb - Du: 09:00 - 19:00 Aici poți repara telefonul la service-centrul specializat VicMobile

+373 79 22 11 88

+373 22 02 21 62

Crează traseu în Google Maps pentru a ajunge mai ușor

Chișinău, şos. Munceşti 41

Lu - Vn: 09:00 - 20:00 Sb - Du: 09:00 - 19:00 Aici poți repara telefonul la service-centrul specializat VicService

+373 79 22 11 88

+373 22 02 21 62

Crează traseu în Google Maps pentru a ajunge mai ușor
Introduceți numărul de telefon și vă vom apela înapoi

Vă sunăm deja la numărul