Catalog
+373 79 22 11 88 +373 22 022 162
Credit

Astăzi procurarea bunurilor în credit capătă popularitate din ce în ce mai mare. În credit pot fi procurate diferite produse: telefon, televizor, laptop etc. Nu este de mirare că creditele sunt atât de populare – creditul îţi permite să cumperi acum, dar să achiţi mai târziu. Haideţi să vedem ce este un credit şi ce posibilităţi oferă.

Tehnică în credit- este şansa de a procura ceea, de ce aveţi nevoie acum, chiar dacă nu dispuneţi de întreaga sumă necesară pentru achiziţie. În acest caz, banii Vi-i oferă compania de creditare, iar Dumneavoastră îi rambursaţi lunar, în plăţi mici. Bineînţeles că returnaţi un pic mai mult decât costul produsului procurat, încât compania de creditare ia un anumit procent pentru serviciile pe care le prestează.

În magazinul nostru oferim clienţilor cele mai avantajoase tipuri de creditare.

Credit Standard - la alegerea creditului Standard, veți achita costul produsului și lunar aproximativ de la 1,9 – 2.5% din prețul acestuia.

Credit Avantajos – cel mai răspândit tip de credit. Dacă procuraţi tehnică, utilizând acest tip de credit, veţi achita costul produsului şi lunar aproximativ 1.6 % din costul achiziţiei.

Credit Mixt - o ofertă mai convenabilă. Dacă în preţul afişat al produsului este indicat acest tip de credit, veţi achita costul produsului şi lunar aproximativ 1% din costul achiziţiei. Cealaltă parte a cheltuielilor şi le asumă magazinul.

Credit 0% - este cel mai avantajos tip de credit, astfel încât Dumneavoastră achitaţi doar costul produsului şi nimic mai mult. Celelalte cheltuieli şi le asumă magazinul. De aceea, atrageţi mereu atenţie la preţul afişat – dacă în preţul afişat este indicat că poate fi procurat în credit cu 0%, fiţi convins că este o ofertă convenabilă.

Un avantaj incontestabil al creditului este posibilitatea de rambursare anticipată a acestuia.

Când optăm pentru un credit? Atunci când trebuie să procurăm ceva în mod urgent, dar nu dispunem de bani la acel moment. Ulterior, însă, apar şi bani: primiţi salariul, un bonus, un transfer bănesc. În acest caz, puteţi rambursa creditul mai devreme. La rambursare anticipată se face un recalcul şi Dumneavoastră nu achitaţi nimic în plus.

Pentru a primi un credit este necesar:

  • -Să aveţi 18 ani împliniţi.
  • -Buletinul de identitate valabil.
  • -O sursă stabilă de venit.
  • -Creditul se oferă pentru o perioadă de la 4 la 36 de luni. Suma minimă a creditului este de 500 de lei, iar cea maximă – de 35000 de lei.
+373 79 22 11 88 +373 22 022 162
Foto și video
phone number icon 079 221 188